Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ «ΠΕΤΑΕΙ» ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΡΗΟΤΟ)



«Πετάει» για Ελλάδα ο Μπρούνο Βιάνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Το μεγάλο ταξίδι του Μπρούνο Βιάνα με προορισμό την Ευρώπη και τη χώρα μας ξεκίνησε, όπως, άλλωστε, επιβεβαίωσε νωρίτερα με δηλώσεις του και ο πρόεδρος της Κρουζέιρο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, λοιπόν, ήρθε και η… επιβεβαίωση, καθώς «ανέβηκε» στο Instagram μία φωτογραφία του παίκτη μαζί με τον μάνατζέρ του, μέσα από το αεροπλάνο!

Ο άνθρωπος που την «πόσταρε», μάλιστα, (ένας επιχειρηματίας, φίλος των δύο), γράφει χαρακτηριστικά: «Πλέον είναι επίσημο. Στην ευχή του Θεού, σπουδαίε Μπρούνο Βιάνα. Ο Ρόμπσον Γκιμπόγια (μάνατζερ του Βιάνα) προσέχει τα παιδιά μας».

Σε βραζιλιάνικες ιστοσελίδες, μάλιστα, που κοινοποίησαν τη φωτογραφία, γίνεται λόγος και για τους όρους της συμφωνίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κρουζέιρο. Τονίζεται πως οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, χωρίς να αποκλείουν, ωστόσο, το ενδεχόμενο να πέσει το ποσοστό στο 50%, κάτι, όμως, που θα κριθεί από τις αυριανές, τελευταίες διαπραγματεύσεις.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :