Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΙΛΜΑΡ!


Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής Νιλμάρ είναι ο Ολυμπιακός και μόνο... ανεξάρτητη με την πρόσληψη Ιμπαγάσα δεν είναι η συγκεκριμένη κίνηση.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής κυνηγός (25 συμμετοχές - 9 γκολ) ήταν συμπαίκτης με τον Αριέλ Ιμπαγάσα στην Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2009-10. 

Μάλιστα, εκείνη τη σεζόν ο Νιλμάρ ήταν ο πρώτος σκόρερ της  Βιγιαρεάλ με 33 συμμετοχές και 11 γκολ. 

Ο Ιμπαγάσα μίλησε αρκετά τις τελευταίες μέρες με τον Νιλμάρ, μετέφερε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό στον Βραζιλιάνο σταρ, ενώ και ο νέος προπονητής του Θρύλου, Πάουλο Μπέντο δεν είναι από αυτούς που έχουν πρόβλημα με τους παίκτες... ονόματα. Ίσα - ίσα που ήταν εξαρχής θετικός για μία τέτοια κίνηση, αφού θα έχει στα συν το γεγονός ότι μιλάει την ίδια γλώσσα με τον παίκτη, κάτι πολύ σημαντικό... 

Για όσους... αγωνιούν για την ηλικία και την κατάσταση του παίκτη, θα σας πούμε μόνο ότι ο Ολυμπιακός έψαξε πολύ την συγκεκριμένη κίνηση και έχει μάθει τα πάντα πριν προχωρήσει... Τα υπόλοιπα όταν με το καλό πέσουν και επίσημα οι τίτλοι -επιτυχημένου- τέλους στην υπόθεση...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :