Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΟΤΙΑ : ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!


Τις αλλαγές που έχει φέρει στον Ολυμπιακό ο Πάουλο Μπέντο και τον τρόπο που η ομάδα θα φτάσει στο μεγάλο της στόχο σχολίασε ο Αλμπέρτο Μποτία.

«Πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τον Καμπιάσο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αμυντικός.

Στο διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει ο Ολυμπιακός μετά την έλευση του Πάουλο Μπέντο αναφέρθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει φέρει ο Πορτογάλος τεχνικός, στο ερχόμενο ματς των ερυθρόλευκων με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο αλλά και στην συνεργασία με τον Εστεμπάν Καμπιάσο.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό ο Μπέντο: «Έχουμε πλέον κατακτήσει το ρυθμό που θέλαμε. Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν. Είμαστε πολύ πιο ενωμένοι, έχουμε γνωριστεί καλύτερα. Ο καινούριος προπονητής έχει στη διάθεσή του περισσότερο χρόνο για να κάνει πράξη τα σχέδιά του. Η ομάδα πλέον έχει αποκτήσει μια δυναμική, όχι μόνο στα αποτελέσματα που καταφέρνει αλλά και στον ρυθμό και στο αγωνιστικό του πρόσωπο»

Για την αυτοπεποίθηση που υπάρχει στον Ολυμπιακό: «Είναι αλήθεια πως οι παίκτες πλέον έχουν αρχίσει να αισθάνονται αυτοπεποίθηση και υπάρχει συναγωνισμός, όχι με την κακή έννοια. Υγιής συναγωνισμός, όχι ανταγωνισμός. Είμαστε όλοι οι παίκτες 100% έτοιμοι κάθε φορά και διαθέσιμοι για να βοηθήσουμε».

Για την 100η νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να συνδυάζει το όνομά του με μια μεγάλη στιγμή. Κάθε φορά που αλλάζει ένα τόσο σημαντικό στοιχείο, ένα ρεκόρ, κάθε αθλητής νιώθει περήφανος που είναι παρών».

Για την επόμενη μάχη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Ηρακλή: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει ματς που να μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Τώρα θα παίξουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που σίγουρα θα μας δυσκολέψει και γι’ αυτό πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας δουλειά. Να μη σκεφτόμαστε τι κάνουν οι άλλοι. Θα πρέπει εμείς να δείξουμε το καλύτερό μας αγωνιστικό πρόσωπο, να χρησιμοποιήσουμε την αυτοπεποίθηση που έχουμε και να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος, ώστε στο τέλος να είμαστε πάλι πρωταθλητές».

Για την συνεργασία με τον Εστεμπάν Καμπιάσο: «Από τη μέρα που ήρθε ο Εστεμπάν στην ομάδα, μας έδειξε πως είναι ένας άνθρωπος που με την εμπειρία του –όχι μόνο την αγωνιστική, αλλά, γενικά, σαν προσωπικότητα- θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Είναι πολύ σημαντικό να τον έχουμε στην καθημερινότητα δίπλα μας. Όλοι μπορούν να πάρουν πράγματα από αυτόν. Έχει άριστη γνώση του αντικειμένου, είναι έμπειρος όχι μόνο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά στο παγκόσμιο. Είναι πολύ όμορφο να τον έχουμε κοντά μας, πόσω μάλλον όταν βάζει και γκολ. Δεν είναι η κύρια δουλειά του να σκοράρει, συνήθως βάζει 4-5 σε κάθε σεζόν. Φέτος ξεκίνησε νωρίς με το πρώτο και ελπίζουμε να βάλει πολλά περισσότερα».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :