Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΟΤΣΕΣΤΙ : ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Την δική του... εξήγηση έδωσε μεταξύ άλλων ο Τέιλορ Ρότσεστι για το γεγονός ότι δεν έπιασε λιμάνι αυτό το καλοκαίρι, παρά το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην ισραηλινή ιστοσελίδα «one.co.il» και σχολίασε σχετικά : 

«Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σπανούλη είναι πλήρης στην περιφέρεια και πιστεύω πως αυτό δεν θα ήταν καλό για μένα. Είμαι χαρούμενος που πήγα σε μία ομάδα, όπως η Λοκομοτίβ Κουμπάν, που έχει στόχο την κατάκτηση του Eurocup, ενώ πέρυσι είχε μία εξαιρετική πορεία στην Euroleague, φτάνοντας μέχρι το Final 4. Ο Ράις παλιότερα αποφάσισε να παίξει στο EuroCup και το κατέκτησε με τη Χίμκι, ενώ υπάρχει και η Βαλένθια που είχε ξεκινήσει πέρσι με ένα 28-0. Γενικά, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στο Eurocup και έτσι ο κόσμος δεν θα πρέπει να το μειώνει. Φέτος, στη Λοκομοτίβ Κουμπάν έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και περιμένουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :