Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ Κ17 ΣΕ... ΑΛΛΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΟΣΤΟ Ο ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ


Από πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" κοντά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνεται πως ο Δημήτρης Μαυρογενίδης δύσκολα θα συνεχίσει στην Κ-17 του συλλόγου και φαίνεται να προορίζεται για... άλλο πόστο.

Για τον Μαυρογενίδη υπήρξε από σχετικά νωρίς την Παρασκευή η πληροφορία πως μετά τις ήττες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δεν θα συνέχιζε στην Κ-17 του Ολυμπιακού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι ερυθρόλευκοι είναι τρίτοι με 9 πόντους με την ΑΕΚ να είναι 1η με 15 και τον Παναθηναϊκό 2ο με 10. Από πηγές κοντά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού προκύπτει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι θα υπάρξει μία τελική συνάντηση με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη τις επόμενες ημέρες και ότι είναι δύσκολο να συνεχίσει στο τμήμα αυτό.

Πιθανώς να πάει σε άλλη θέση στην Ακαδημία των ερυθρόλευκων. Ο Τάσος Θέος ίσως να είναι ο διάδοχός του και ενδεχομένως να κοουτσάρει και αυτήν την αγωνιστική την ομάδα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :