Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ : ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ...


O προπονητής του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μπάνε Κοβάτσεβιτς, μετά την φιλική νίκη επί του Άρη, σε δηλώσεις του στο «osfp.gr», στάθηκε στα αρκετά λάθη των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά:

«Στα δυο πρώτα σετ δεν μπορώ να πω ότι κάναμε και το καλύτερο παιχνίδι μας, κάναμε αρκετά λάθη. 

Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σωστά στα στατιστικά. Δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε κάποιες εύκολες μπάλες όπως κάνουμε συνήθως. 

Στην συνέχεια όμως ανεβάσαμε την απόδοση μας και παίξαμε καλύτερα. Όλη αυτή την εβδομάδα κάναμε αρκετά δύσκολες προπονήσεις και μπορώ να πω ότι περιμέναμε να μην έχουμε τόσο μεγάλη φρεσκάδα.

 Βέβαια δεν πρέπει να μην αναφέρω ότι ο Άρης έπαιξε πραγματικά καλά. Πέρσι είχε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και όσο μπορώ να κρίνω από το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ ότι φέτος θα είναι καλύτερος. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει για την είσοδο του στην τετράδα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :