Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ12 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της Κ-12 της Ακαδημίας μας την περασμένη εβδομάδα. Η αρχή έγινε στο Περιστέρι εκεί όπου η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή ηττήθηκε με 3-1 από τον Ατρόμητο Αθηνών ενώ στη συνέχεια έμεινε στο 1-1 με την ΑΕ Ηρακλείου σε φιλικό που διεχξήθη στο Ρέντη.

Αναλυτικά τα στοιχεία των αγώνων:

*Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός 1-3

Το γκολ του Ολυμπιακού σημείωσε ο Μουζακίτης.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κοκμοτός, Βασιλάκος, Σταράκης, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Γεωργούλιας, Αθανασίου, Μουζακίτης, Ρουμελιώτης, Χουρδάκης, Τουλγέρογλου/ Συρίγος, Διαμαντόπουλος, Μπασμπανάς, Τόλι, Φαλέκας.

*Ολυμπιακός-ΑΕ Ηρακλείου 1-1

Το γκολ του Ολυμπιακού σημείωσε ο Φουστέρης.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κοκμοτός, Βασιλάκος, Καραμπάγιας, Μπασμπανάς, Σταυράκης, Γεωργούλιας, Αθανασίου, Φικάι, Τουλγέρογλου, Ρούσσος, Διαμαντόπουλος/ Δρόσος, Κανάκης, Καστόρας, Λεγάκης, Μακρυνώρης, Μελαδάκης, Μουζακίτης, Μπατσιακός, Μπουμπουλίμα, Νίνος, Παρασκευάς, Συρίγος, Τόλι, Τροιζής, Φουστέρης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :