Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Α.ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ : ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ


Nα κυνηγήσει τη δεύτερη θέση, μέσω των πλέι-οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, υπογράμμισε σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ και στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" ο Αντώνης Νικοπολίδης :

Για τον αγώνα με τον Πας Γιάννινα ,είπε : "Ναι, ήταν δυο γκολ από ατυχία, έπρεπε όμως να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι όταν προηγηθήγκαμε με 2-1. Το κάναμε παλιότερα, αλλά αυτή την ικανότητα την έχουμε χάσει εδώ και ένα χρόνο. Μας έχει στοχίσει πολύ η συγκεκριμένη αδυναμία. Να τελειώνουμε τους αγώνες, όταν είμαστε μπροστά στο σκορ".

Για τον αγώνα με την Μπορντό,είπε : "Η επόμενη μέρα είναι το παιχνίδι στο Μπορντώ, ενώ στην συνέχεια πρέπει να συγκεντρωθούμε στα ματς που έρχονται. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και στα πλέι οφ. Όπως και να 'χει ακολουθεί ένας επιπλέον πολύ δύσκολος μήνας. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν γίνεται να ανατραπεί κάτι στην κορυφή και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, γι αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε, με στόχο την δεύτερη θέση που θα μας οδηγήσει στο Champions League..."

Για τα πλέι-οφ, είπε : "O Oλυμπιακός δεν θα πρέπει να είναι κακός στα πλέι οφ. Έχουμε μια υποχρέωση στον σύλλογό μας και στους εαυτούς μας να παλέψουμε για την δεύτερη θέση. Πρέπει να μπούμε στους προκιματικούς του Champions League και δεν πρέπει να παρατήσουμε τίποτα στα πλέι οφ..." είπε

Για το τι έφταιξε, απάντησε : "Θα είναι άδικο να κάνουμε τώρα καταλογισμό ευθυνών, Πολλά μπορείς να βρεις και να πεις, Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, να διορθώσουμε όλα όσα έχουμε κάνει εμείς σ΄όλη τη χρονιά και να ξανακάνουμε τον Ολυμπιακό όσο μεγάλο τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Αυτή η σκέψη υπάρχει σ' όλους μας και αυτή θα πρέπει να υπάρχει".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :