Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΕΛΕΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ


Mε σημερινό της δημοσίευμα της εφημερίδας ‘ΦΩΣ’, αναφέρει ότι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός μελετάνε το ενδεχόμενο να μειώσουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών κατά 20% στηριζόμενοι στο διπλασιασμό της φορολογίας και στην ουσία, να πάρουν από τα τρέχοντα συμβόλαια τα χρήματα που χρειάζονται να δοθούν στο κράτος.

Με άλλα λόγια αν ένας παίκτης αμειβόταν μέχρι σήμερα με ένα εκ. ευρώ μικτά χρήματα, στην τσέπη του έφταναν 800 χιλ. και στην εφορία πήγαιναν 200 χιλ. ευρώ. Η σκέψη που υπάρχει είναι με την αλλαγή της φορολόγησης ο Ολυμπιακός να μη δίνει από τα ταμεία του το αυξημένο ποσό της φορολογίας, αλλά από τα μικτά συμβολαίου του συμβολαίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, ο Σωκράτης Κόκκαλης συνεχίζει να έχει επαφές με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας στην ΠΑΕ. Mέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών και να ξεκαθαρίσει περισσότερο το θέμα. Το σκεπτικό που υπάρχει, είναι το ποσοστό του Λαυρεντιάδη να κυμανθεί στο 45% , ενώ άλλο τόσο ν παρεμέινει στην κατοχή του Σωκράτη Κόκκαλη. Το 10%, ως γνωστόν,ανήκει στον Ερασιτέχνη.

Όλα αυτά,όπως δείχνει η κατάσταση, θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :