Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ο.ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ : ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Δηλώσεις έκανε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

- Τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν έφτασε στη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα;

«Τι να πω; Είχαμε τις ευκαιρίες, πετύχαμε δύο τέρματα, αλλά δεχθήκαμε δύο γελοία γκολ και αυτό μας στοίχισε τη νίκη. Είχαμε τις ευκαιρίες και πετύχαμε δύο τέρματα στην έδρα μας. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε».
- Πλέον το πρωτάθλημα είναι μακριά;

«Το πρωτάθλημα φαντάζει πλέον πολύ μακρινό. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να επιστρέψουμε δυνατοί την επόμενη εβδομάδα».

- Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την υπέρβαση στο ματς με την Μπορντό;

«Έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Η Μπορντό είναι δυνατή ομάδα στην έδρα της και με τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, θα είναι δύσκολο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν και το έχουμε ξαναδεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

- Τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα στο παιχνίδι της για τον αγώνα της Γαλλίας;

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι διαφορετική διοργάνωση. Είναι ένα αλλιώτικο παιχνίδι, με περισσότερη πίεση, ακόμα και αν υπάρχει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Υπάρχει πίεση, σε σχέση με αυτά τα παιχνίδια, που έχουμε την κατοχή και πιέζουμε τον αντίπαλο. Είναι διαφορετικό παιχνίδι και ελπίζουμε, να μην κάνουμε ένα ακόμα απογοητευτικό ματς όπως αυτό με τον ΠΑΣ, που θα μας... σκοτώσει».

- Μετά την Μπορντό υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι καθόλου στο μυαλό σας;

«Εγώ κοιτώ να συγκεντρώνομαι μόνο στο παιχνίδι που έρχεται. Ήταν ένα δυνατό ματς αυτό με τον ΠΑΣ και ήταν το μόνο που υπήρχε στο μυαλό μου. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά κοιτώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε ματς χωριστά».
- Ποιό είναι το πρόβλημα και ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάζει ελκυστικό ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς;

«Δεν γνωρίζω. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι και θέμα αυτοπεποίθησης μια και τα πράγματα δεν πάνε καλά, χάσαμε μερικές πάσες. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως και αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής, είχαμε την καθολική υπεροχή και αυτοί είχαν συγκεντρωθεί στην άμυνα. Εκεί πρέπει να κάνεις την τελική πάσα. Αυτό είναι το λάθος μας. Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση».

- Είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης ή μήπως πρέπει να αλλάξει και κάτι άλλο;

«Δεν γνωρίζω. Δεν είναι δικό μου θέμα να το κρίνω. Εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είναι θέμα του προπονητή το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν και που και δεν μπορώ να το αναλύσω εγώ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :