Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Α.ΜΠΟΝΟΒΑΣ : TON IANOYAΡΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ 3-4 ΠΑΙΚΤΕΣ...


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, -Γιαννιώτης στην καταγωγή- Ανδρέας Μπονόβας μίλησε στον "Sentra 103,3 FM" για την χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πας Γιάννινα :

Για το χτεσινό παιχνίδι:

"Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σημειώθηκαν αρκετά γκολ και έγιναν πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Ο ΠΑΣ άξιζε κάτι παραπάνω, αλλά θεωρώ ότι δεν το πίστεψε. Δεν είχαν καθαρό μυαλό οι παίκτες του. Υπήρχε ένταση και κούραση".

Για τις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ:

"Οι παίκτες που έχασαν τις ευκαιρίες έχουν καλό βιογραφικό. Απλά ήταν θέμα κούρασης. Υπήρχε τέτοια πίεση που έπρεπε να παρθούν γρήγορα αποφάσεις".

Για την απόδοση του Ολυμπιακού:

"Ο Ολυμπιακός μετά τα δυο άτυχα αποτελέσματα με Εργοτέλη και Ηρακλή χαλάρωσε. Δεν πίστεψε ότι μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Έμεινε αρκετά πίσω ώστε να διεκδικήσει και τη δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση και διεκδικεί το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν τραυματισμούς και η προετοιμασία δεν ήταν καλή για να αντεπεξέλθουν και στους τρεις στόχους.

Επίσης, στον πάγκο δεν είχε τις απαιτούμενες λύσεις. Τον Ιανουάριο δεν έκανε κάποιες προσθήκες εκτός του Ντάτολο. Μπορούσε να πάρει ακόμη τρεις, τέσσερις παίκτες. Λείπει το δεκάρι που δίνει ρυθμό στην ομάδα. Αναγκάζεται ο Λούα Λούα να κάνει αυτή τη δουλειά που είναι πιο φρέσκος και έχει καλή τεχνική κατάρτιση και είναι γρήγορος με τη μπάλα".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :