Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟY ΓΙΑ ΜΟΥΛΟΥΜΠΟΥ!


Ο 23χρονος Κονγκολέζος μέσος, Γιουσούφ Μουλουμπού, ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του δεν έχει αφήσει κανένα αδιάφορο. Όπως λένε τα δημοσιεύματα του τύπου ο Ολυμπιακός επιθυμεί να μάθει ακόμη περισσότερα για την ποιότητα του παίκτη.

Ο συμπατριώτης του Λούα Λούα ανήκει στην Γουέστ Μπρόμιτς και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2011, πράγμα που σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός θελήσει να τον αποκτήσει τότε θα πρέπει να καταβάλει χρηματικό αντίτιμο, προκειμένου η
Γουέστ Μπρόμιτς να τον παραχωρήσει. Η Γουέστ Μπρόμιτς είναι ομάδα της B εθνικής στη Αγγλία και στη περσινή περίοδο 2008-2009 ήταν στη Premier League όπου υποβιβάστηκε.

Ιστορικό Μουλούμπου:

Ο Μουλούμπου ξεκίνησε σε ηλικία 18 ετών από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν. Τη σεζόν 2007-08, οι Γάλλοι τον έδωσαν δανεικός στην Αμιέν και την επόμενη χρονιά στην Γουέστ Μπρόμιτς, η οποία τελικά τον αγόρασε. Φέτος, μετράει 30 συμμετοχές και τρία γκολ στην Τσάμπιονσιπ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :