Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΜΑΡΕΣΚΑ;


H αντικατάσταση του Εντσο Μαρέσκα από τον Ιεροκλή Στολτίδη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα φανερώνουν περίτρανα πως το γυαλί στη σχέση Ολυμπιακού και Ιταλού έχει ραγίσει για τα καλά και όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής των δεδομένων.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν με έντονες αποδοκιμασίες, στη αλλαγή του στο 71' από το Στολτίδη ,  δείχνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει εδω και αρκετούς μήνες ο Ιταλός μέσος. Η συμπεριφορά του Μαρέσκα έχει αλλάξει εδώ και τρεις περίπου μήνες και ο Ιταλός μάλλον δείχνει να έχει το μυαλό του αλλού και όχι στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.
Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Μαρέσκα επιθυμεί να φύγει από τον Ολυμπιακό στο φινάλε της σεζόν και απ' ό,τι φαίνεται στο μεγάλο λιμάνι δεν πρέπει να έχουν αντίθετη άποψη.Ο Μαρέσκα δεν έχει προσφέρει αυτά που προσδοκούσαν όταν έγινε η μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι είναι κοντά και με βάση την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής ο Ιταλός είναι πολύ δύσκολο να πληρώνει ο Ολυμπιακός 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο στον πρώην άσο της Σεβίλλης.

Τέλος να μην ξεχάσουμε τη πρόσφατη δήλωση του για επιστροφή στη Ιταλία σε μια συνέντευξη τη οποία είχε δώσει σε μια ιταλική ιστιοσελίδα και μπορείτε να βρείτε εδώ (http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/03/me-ton.html)
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :