Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ν.ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : ME ΣΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "sport24.gr" παραχώρησε ο Νίκος Αναστόπουλος και μίλησε για την επιστροφή του στον Πειραιά σαν αντίπαλος του Ολυμπιακού :

"Τι να κάνω που η μάνα μου ήταν βιαστική. Αν με είχε γεννήσει αργότερα, θα είχα την τύχη να ζήσω αυτό το όνειρο. Διότι το να παίζεις σε τέτοια γήπεδα είναι πραγματικά όνειρο και εμείς είχαμε την ευκαιρία παλιά να βλέπουμε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους μόνο στο εξωτερικό".

Για την μετακίνησή του στην Αβελλίνο : "Σαφώς και ήταν μεγάλο κέρδος. Οι εποχές ήταν δύσκολες και άνοιγαν τότε οι ορίζοντές σου".

Για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις : "Ξέρεις ένας παίκτης μέσα από έναν τόσο ψυχοφθόρο αγώνα, χάνει κάποια... κιλά. Ο προπονητής όμως χάνει χρόνια από τη ζωή του, όχι μόνο επειδή ζει απ’ έξω την αγωνία, αλλά και γιατί δεν μπορεί να μπει μέσα και να βάλει αυτός το γκολ! Ήταν πράγματι φιλί της ζωής για μας, αλλιώς είχαμε τελειώσει. Μπορούσαμε να είχαμε «καθαρίσει» βέβαια πολύ νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά σε τέτοια ματς, παίζουν όλα ρόλο. Μας δυσκόλεψε το άγχος, η πίεση, ο αγωνιστικός χώρος, όλα. Τα παιδιά όμως έχουν ψυχή και δεν το βάζουν εύκολα κάτω. Είμαστε ακόμα σε στενωπό, αλλά δεν τα παρατάμε και θέλουμε να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος και όπου βγει".

Τι θα πει στους παίκτες του λίγο πριν βγουν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Καραϊσκάκη": "Μπείτε και απολαύστε το παιχνίδι. Δεν μπορείς να πεις τίποτε περισσότερο, σε ένα τέτοιο γήπεδο με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ό,τι προκύψει".

Για το αν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό ο αγώνας της Τετάρτης στη Γαλλία με την Μπορντό : "Άλλο ματς το δικό μας και άλλο αυτό της Γαλλίας. Εκεί η αίγλη είναι μεγαλύτερη και η ομάδα θα πάει να κάνει το παιχνίδι της, με προσοχή στα μετόπισθεν για να χτυπήσει αρχικά για ένα γκολ και μετά όλα γίνονται".

Για το μπαράζ του Βόλου και την κάλυψη της τότε βαθμολογικής διαφοράς από τον Παναθηναϊκό (1980-81) : "Άλλες εποχές τότε, άλλη ομάδα. Πάντως δεν είναι ακατόρθωτο για τον Ολυμπιακό να καλύψει πέντε βαθμούς. Το άσχημο είναι πως μετά την ήττα στον Ηρακλή δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του και περιμένει στραβοπατήματα και από τους άλλους. Επίσης η αγωνιστική του εικόνα δεν είναι καλή που να σε πείθει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Δυστυχώς η ομάδα δεν στήθηκε καλά από το καλοκαίρι, όπου έγιναν κάποια λάθη.

Όσο για τον κύκλο που κλείνει σε αυτόν τον Ολυμπιακό, όλα στη ζωή έχουν αρχή και τέλος. Όμως έχει έναν πρόεδρο, που γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει και το καλοκαίρι με σωστό σχεδιασμό να βάλει τον σύλλογο και πάλι στο σωστό δρόμο".


Για την αντιμετώπιση που θα τύχει από τον κόσμο του Ολυμπιακού σήμερα : "
Θα είναι όμορφο συναίσθημα και τελικά στο ποδόσφαιρο αλλά και τη ζωή την ίδια για κάτι τέτοιες στιγμές ζούμε".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :