Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ


Σήμερα το απόγευμα 17:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή για το final-4 του κυπέλλου βόλλευ. Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, περίπου στους 120 , έφτασαν από χθες και σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο όπου πρόκειται να διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου. Μαζί με τη άφιξη των οπαδών του Ολυμπιακού έφτασαν και ΜΑΤ όπου κατέλησαν στο ίδιο ξενοδοχείο! Οι κρατήσεις των δωματίων έγιναν στο όνομα ενός "πολιστικού " συλλόγου.

Το θέμα όμως δε σταματά εδώ, καθώς σήμερα 20:00 έχουμε και τον άλλο ημιτελικό του κυπέλλου όπου παίζει ο Ακατανόμαστος -Πανελλήνιος.Όπως καταλαβαίνετε αναμένονται και οπαδοί του συλλόγου με την αλογοτροφή οι οποίοι ταξιδεύουν αεροπορικά προς την Κρήτη και οι οποίοι έπειτα θα μεταβούν στο Ρέθυμνο. Για να δούμε, θα κάνουν κράτηση και αυτοί σε όνομα "πολιστικού " συλλόγου;...

Η παρουσία οπαδών Ολυμπιακού και Ακατανόμαστου έχει θέσει σε συναγερμό όλο το Ρέθυμνο και αυτό γιατί οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων συχνά δίνουν τα γνωστά ραντεβού τους.

*** Εγιναν 12 συλλήψεις οπαδών που είχαν στην κατοχή τους "πολεμοφόδια" (ναρκωτικά, ρόπαλα, μηχανισμούς εκτόξευσης φωτοβολίδων και μαχαίρια).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :