Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

MHNYMA ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ - ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ


Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατάφερε να πετύχει το απόλυτο στο τοπ-16 της Ευρωλίγκας, αλλά η πρώτη θέση στον όμιλο με ότι αυτό συνεπάγεται δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Απαρατήρητη όμως δεν πρέπει να περάσει και η εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Μόσχα κόντρα στην Κίμκι που για τα πρώτα 3 δεκάλεπτα δεν υπήρχε στο γήπεδο η ομάδα μας.

Μπορεί ο αγώνας να ήταν αδιάφορος αλλά δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παρουσιάζει τέτοια εικόνα.
Ο αρχηγός της ομάδας μας, Θοδωρής Παπαλουκάς δίνει το σύνθημα :

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί. Όποιος νομίζει ότι έχουμε ήδη προκριθεί στο φάιναλ φορ πλανάται. Ελπίζω να μην το πληρώσουμε. Η πρόκριση στο Τop-16 από μόνη της ήταν μεγάλη επιτυχία για τους Πολωνούς, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκριση στην οκτάδα».

* Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αφού ξεκουράστηκε και ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τη Δευτέρα θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Την Τετάρτη στα Τρίκαλα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :