Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΕΧΑΣΕ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ, ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΡΤΩΝ 7 ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΚΤΕΣ!


Εκτός απ’ το ματς, ο Ολυμπιακός έχασε και τον Γιώργο Γκαλίτσιο με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στη φάση του πέναλτι αφού ήταν η έβδομη φετινή και έτσι θ'απουσιάσει σε δύο απ’ τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού στα πλέι οφ. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς καλείται να διαλέξει τους αγώνες...

Με μία κάρτα ακόμη συμπληρώνει επτά και χάνει επίσης δύο ματς ο Ντουντού, ενώ από ένα παιχνίδι θα χάσουν στην επόμενη κίτρινη που θα δεχθούν οι Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Λούα Λούα, Ζεβλάκοφ και Ντέρμπισιρ.

Κατά την έξοδο των παικτών απ’ το «Kλ.Βικελίδης», ο Γκαλίτσιος δήλωσε: «Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, όμως δεν έχει τελείωσε τίποτα. Δεν χαθήκαμε με αυτή την ήττα. Μένουν ακόμη πέντε παιχνίδια, είναι όλα ντέρμπι και στα χέρια μας είναι να αλλάξουμε την κατάσταση».

O Mατ Ντάρμπισαϊρ από την πλευρά του,είπε :
«Ήμασταν κακοί. Δεν ήμασταν πεινασμένοι και δεν ξέρω γιατί. Δίκαια χάσαμε. Παίξαμε άσχημα. Υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια και με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :