Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ


Μετά τη νίκη επί Πανελληνίου με 91-94 και καταρρίπτοντας το μέσο όρο ανά αγώνα με 90 πόντους , το οποίο είχε o Ολυμπιακός από το 1990-91(!) οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Τζός Τσίλντρες εκ μέρος του Ολυμπιακού , και οι Ηλίας Ζούρος , και Όουενς εκ μέρους του Πανελληνίου έκαναν τις εξής δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα :

Παναγιώτης Γιαννάκης:

«Συγχαρητήρια στην προσπάθεια που κάνει ο Πανελλήνιος και για το φάιναλ φορ που μας χάρισαν. Θέλω να πιστεύω ότι θα ξαναδοκιμάσουν. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίζουμε δυνατά παιχνίδια. Ο Πανελλήνιος ήταν λίγο νωθρός στα τελευταία παιχνίδια, αλλά σήμερα φάνηκε αρκετά δυνατός και πολύ εύστοχος στα τρίποντα. Εμείς δημιουργήσαμε μία διαφορά, αλλά τα εύστοχα τρίποντα οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση. Στις λεπτομέρειες όμως και στο ένα σουτ καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Προσπαθούμε να δυναμώσουμε τις προπονήσεις μας για να ετοιμαστούμε καλύτερα για το φάιναλ φορ. Οι παίκτες μου προσπαθούν να βελτιώνονται και να αντιδρούν στις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Ο Κλέιζα βελτιώνει τη συμπεριφορά του. Μερικές φορές είναι φυσιολογικό να δημιουργείται μία πίεση. Μέρα με τη μέρα θα είναι καλύτερος επειδή έχει ταλέντο. Αυτά που γίνονται είναι ευλογημένα για το παιχνίδι μας. Θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος ακόμα και στο μισό δευτερόλεπτο. Μόνο αν ζήσεις τέτοιες καταστάσεις γίνεσαι καλύτερος».

Τζος Τσίλντρες:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος έπαιξε σαν ομάδα και πολύ καλά. Είμαστε τυχεροί που ο Χαραλαμπίδης που έχει πάνω από 85% στις βολές αστόχησε. Πετύχαμε δύο πολύ μεγάλα σουτ, ένα με τον Βούισιτς κι ένα με τον Κλέιζα κι έτσι σταθήκαμε τυχεροί και κερδίσαμε. Είναι τιμή μου που βγήκα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, αλλά το βραβείο ανήκει στους συμπαίκτες μου που φρόντισαν να είμαι τόσο επιθετικός μέσα στο παιχνίδι».

Ηλίας Ζούρος:

«Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για την δουλειά που γίνεται και ευχόμαστε να τα καταφέρουν στο Παρίσι. Θα είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ. Στο παιχνίδι δείξαμε ότι φρεσκαριζόμαστε και ξαναβρίσκουμε τον ρυθμό μας. Μοιράσαμε τον χρόνο και έπαιξαν όλοι οι παίκτες. Επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί, αλλά αμυντικά θα πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε το αβαντάζ της έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Κάποιοι βιάζονται να ξεγράψουν τον Πανελλήνιο, αλλά πιστεύω πολύ στους παίκτες μου. Πέρυσι στο τέλος είχαμε σοβαρά προβλήματα στο τέλος. Τον σοβαρό τραυματισμό του Καλαϊτζή και τον θάνατο του πατέρα του Γκολεματς. Φέτος ξεκινήσαμε και πάλι νωρίς τις υποχρεώσεις μας. Είναι λίγο φυσιολογικό το ξεφούσκωμα μετά το φάιναλ φορ επειδή τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Οουενς:
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο τέλος χάσαμε κάποιες ευκαιρίες στην επίθεση να σκοράρουμε. Ο Ολυμπιακός ευστόχησε κι έτσι πήρε το ματς. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Ειδικά εγώ θα πρέπει να βελτιωθώ στην άμυνα στην ρακέτα. Θα πρέπει να παίξουμε καλά στη συνέχεια για να κερδίσουμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :