Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ, ΠΑΕΙ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ"


Στο "Καραϊσκάκη" θα είναι αύριο ο Κριστιάν Καρεμπέ, όπως από 27/4 σας έχουμε ενημερώσει http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/04/blog-post_250.html .

Ο πρώην άσος του Θρύλου απόψε θα είναι στο "Σταντ ντε Φράνς" σαν επίσημος προσκεκλημένος της Γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στην Παρί Σ.Ζ και την Μονακό και άυριο το πρωί όπως είναι προγραμματισμένο πετάει για τη χώρα μας -εκτός απροόπτου πάντα- , αφού έχει ήδη τα εισιτήρια στα χέρια του.


Ο Γάλλος θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και όσο και αν από την ΠΑΕ λένε ότι θα έρθει με δική του πρωτοβουλία, (αυτή η αλαζονεία μας έχει φάει) δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη μία προσωπικότητα σαν τον Κριστιάν που επανειλλημένα έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ολυμπιακού! Ειδικά σε αυτή τη φάση που περνάει τώρα ο Ολυμπιακός, ένας άνθρωπος σαν τον Καρεμπέ θα μπορούσε να βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση.

Τα θετικά μιας τέτοιας ενδεχόμενης συνεργασίας τα έχουμε ξαναπεί. Σημασία δεν έχει όμως τι λέμε εμείς, αλλά η διοίκηση. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το αν θα προχωρήσει κάτι όμως, θα το γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :