Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ


Η άφιξη του Κριστιάν Καρεμπέ στην χώρα μας την περασμένη εβδομάδα ματαιώθηκε ματαιώθηκε εξαιτίας της ηφαιστειακής τέφρας που δεν του επέτρεψε να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον Άρη στο "Καραϊσκάκη".

Με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Πρωταθλητής", αναφέρει ότι ο Γάλλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, θα είναι την Κυριακή (2/5) στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" για να δει από κοντά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Καρεμπέ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με ανθρώπους της ομάδας, σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει το πόστο τεχνικού διευθυντή στον σύλλογο. Είναι περιττό να αναφέρουμε την αναγνώριση που τυγχάνει ο Καρεμπέ στο εξωτερικό και τις διασυνδέσεις του, που μπορούν να φανούν χρήσιμες στον Ολυμπιακό. Πρόσφατα άλλωστε είχαμε αναφερθεί εκτενώς στο θέμα αυτό : http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/04/blog-post_5019.html

Από την ΠΑΕ διαρρέει ότι ο Κριστιάν είναι...φίλος και όποτε έρθει στην Ελλάδα με χαρά θα τον φιλοξενήσουν , και συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας , στον Καρεμπέ έχει φτάσει το εξής μήνυμα : "Σε περιμένουμε. Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να σε φιλοξενήσουμε και να παρακολουθήσουμε μαζί το ντέρμπι με την ΑΕΚ".

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Γάλλος θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να θεωρείται τίποτα δεδομένο…
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :