Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

"ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ" , ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ


Σε καλό κλίμα υπήρξε συνάντηση του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννη Συγγελίδη και των αθλητών της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Το κλίμα ήταν θετικό και οι πολίστες τόνισαν στον πρόεδρο ότι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ και φέτος.

Τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι γνωστά και ιδιαίτερα αυτά της ομάδας αντρών του πόλο. Oι όποιες διοικητικές εξελίξεις υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στην ΠΑΕ, επηρεάζουν και τον Ερασιτέχνη, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος Γιάννης Συγγελίδης περιμένει τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις από τις επαφές που έχουν γίνει.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Συγγελίδης, που έχει μείνει μόνος να βγάζει το φίδι από την τρύπα ,κάτι το οποίο αναγνωρίζουν και οι αθλητές.

Μάλιστα ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τόνισε ότι η ανακοίνωση των "ερυθρόλευκων" αθλητών μόνο στον πρόεδρο δεν αναφερόταν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :