Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΜΕ ΤΟ...ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΖΕΒΛΑΚΟΦ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...


Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ πήγε στην Τουρκία, είδε τις εγκαταστάσεις της Ανκαραγκουτσού, έχει στα χέρια του εξωπραγματική πρόταση, αλλά δείχνει διατεθειμένος να περιμένει για μερικές ημέρες ακόμα τον Ολυμπιακό, και συγκεκριμένα έως το Σάββατο.

Πριν μερικές μέρες σας είχαμε ενημερώσει για το τι ακριβώς ισχύει για την περίπτωση κάθε ποδοσφαιριστή που λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό τον επόμενο μήνα http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/05/t_23.html

Το πάγωμα στις εξελίξεις και τα...διοικητικά παιχνίδια στο λιμάνι θα έχουν άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα μας, που σε 20 μέρες αρχίζει προετοιμασία. Ήδη ο Ζεβλάκοφ είναι με το ενάμιση πόδι στην Τουρκία,αφού η σημερινή διοίκηση δεν μπορεί να...δεσμεύσει την επόμενη (;) με την παραμονή του Μίχαλ! Λες και με αυτά τα χρήματα βρίσκεις κάθε μέρα διεθνής ποδοσφαιριστές με σταθερή απόδοση που δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Πριν μερικές μέρες χάθηκε εξαιτίας του παγώματος και ο Γιαννούλης του Ηρακλή που πήγε στην Κολωνία , ενώ να μην ξεχνάμε και την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο,(μέσα στην εβδομάδα έρχεται στην Ελλάδα ο εκπρόσωπός του) που αντί να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση που υπάρχει στους...Τιτανικούς προσπαθούμε να βουλιάξουμε νωρίτερα απ'αυτούς!

Η 14η Ιουνίου, ημέρα έναρξης της προετοιμασίας πλησιάζει και κανείς δεν ξέρει αν ο Ολυμπιακός θα έχει προπονητή, γιατί πλήρες ρόστερ δεν υπάρχει περίπτωση να έχει. Τώρα, ποιοι ακριβώς θα κάνουν προετοιμασία για την χρονιά-μαμούθ που μας περιμένει το ξέρουν καλύτερα από εμάς στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Πάντως, είναι αισιόδοξοι στο λιμάνι για την κίνηση των νέων εισιτηρίων διαρκείας...Μπορεί να έχουν παγώσει τα πάντα,ο κόσμος να έχει φτάσει στα όριά του, αλλά τα περίπου 14 εκ ευρώ έσοδα από τα διαρκείας τα περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :