Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Χ.ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ


Σαν...κίνητρο για να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, βλέπει ο Χάρης Παυλίδης την απώλεια του τίτλου από την Βουλιαγμένη :

"Δεν περίμενα το 3-0. Είχα πει πως το πρώτο ματς είναι το κλειδί. . Αφού δεν το κερδίσαμε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Θέλω να δώσω ένα μπράβο στα κορίτσια μου που είναι παλικάρια. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως εάν μείνω και τη νέα χρονιά η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Αυτό είναι σίγουρο.

Δεν ξέρω τι θα κάνω. Το συμβόλαιό μου τελειώνει και να πω την αλήθεια για προσωπικούς μου λόγους είχα αποφασίσει να φύγω. Αυτό που έγινε στους τελικούς μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω, γιατί θέλω να πάρω το πρωτάθλημα"
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :