Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΦ


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΦ :

«Σε κλίμα συναίνεσης και κατανόησης, υπό την παρουσία του Αθλητικού Εισαγγελέα Πειραιά, Ηλία Κωνσταντακόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Πέμπτη ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ευρεία σύσκεψη, με συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας, και την ομαλή διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα των play off του πρωταθλήματος μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 30 Μαΐου...

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη: Ο επικεφαλής των μέτρων τάξης, Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Γεώργιος Μαρατσόλας, και ο Υποδιευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής Εύαγγελος Βενέτης, πλαισιούμενοι από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας…Ο διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γεώργιος Κονδύλης, εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός (Γεώργιος Μαντζάνας ), της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (Μιχάλης Γεωργαντής), της ΔΕΑΒ (Ανδρέας Νιγιάννης) και από πλευράς ΣΕΦ, η Πρόεδρος και Συντονίστρια Διευθύντρια Μαρία Μανιδάκη καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Σταδίου.

Όπως αποφασίστηκε μετά και τις παρατηρήσεις του Αθλητικού Εισαγγελέα ο οποίος θα είναι παρών στον αγώνα :

-Θα εκδοθούν συνολικά 10.985 εισιτήρια, τα οποία όπως είναι γνωστό θα διατεθούν για τις ανάγκες της γηπεδούχου ΚΑΕ.
-Για λόγους ασφαλείας θα κλείσουν τα τμήματα των πτυσσόμενων κερκίδων 125 (θέσεις 105 ), 126 (θέσεις 96), που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ θα περικοπούν 55 θέσεις από την πτυσσόμενη κερκίδα 122..
-Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19.30, δηλαδή δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού (21.45)
-Αστυνομική δύναμη, (μια διμοιρία ΔΙ.ΜΕ.Τ.) θα υπάρχει πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ δύναμη της Αστυνομίας θα αναπτύσσεται στη φυσούνα, κατά την είσοδο και έξοδο του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο. Επαρκής ομάδα security, (τουλάχιστον 10 άτομα ) θα βρίσκονται πάνω απ τη φυσούνα, καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης... Κατά την είσοδο-έξοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο η φυσούνα θα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, με την τοποθέτηση πρόσθετης, μέχρι τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.
-Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ανάγκες του αγώνα θα διαθέσει 120 άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας..
-Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα προσέλθει και θα αποχωρήσει από το ΣΕΦ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ κατά την προσέγγισή της στο Στάδιο, αστυνομικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε επίκαιρες θέσεις. Στο χώρο των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού, θα υπάρχει μόνο αστυνομική δύναμη, ενώ φρουρούμενο θα παραμείνει σε ειδικό χώρο και το πούλμαν της ομάδας.
-Ο έλεγχος από τους αστυνομικούς των φιλάθλων που θα προσέρχονται στο Στάδιο, θα είναι ιδιαίτερα ενδελεχής. Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση σε κανέναν που δεν θα έχει εισιτήριο εισόδου.
-Αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στο χώρο του Σταδίου απ΄το πρωί της Κυριακής, ενώ πριν τον αγώνα εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας θα επιθεωρήσουν όλους τους χώρους.
-Στο parking Α' θα σταθμεύσουν μόνο οχήματα κατόχων σχετικών διαπιστεύσεων και αντίστοιχων εισιτηρίων διαρκείας, Η είσοδος κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται από τη θύρα των επισήμων.
-Το νερό και τα αναψυκτικά που θα πωλούνται από το μπαρ του Σταδίου, θα διατίθενται σε πλαστικά κυπελάκια. Απαγορεύεται η πώληση και η κατανάλωση αλκοολούχων.
-Αναφορικά με την είσοδο των δημοσιογράφων (και των τεχνικών), θα ισχύσουν τα συμφωνηθέντα για όλους τους αγώνες των play off».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :