Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΖΟΡΒΑ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ"


Επεισόδιο με κεντρικό πρόσωπο τον Αλέξη Τζόρβα, δημιουργήθηκε την Τρίτη στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρέθηκε εκεί σε εκδήλωση ενός εκ των χορηγών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, μαζί και με άλλους παίκτες των νταμπλούχων, όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Κατσουράνης και ο Βύντρα αλλά και οι Γκέκας, Κυργιάκος. Φίλοι των «ερυθρόλευκων» που βρισκόντουσαν στο φαληρικό στάδιο το οποίο άλλωστε έχει πολλές χρήσεις, εντόπισαν τον πορτιέρο της «γαλανόλευκης» με τον οποίο έχουν ανοίξει βεντέτα από τον καιρό που απλά συνόδευε τις αποστολές του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι.

Η κόντρα του με τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι δεδομένη, με αποκορύφωμά της την περίφημη υπόθεση με το αεροβόλο στον αγώνα του πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη.

Ετσι κάποιοι από αυτούς μόλις τον είδαν, άρχισαν να τον "λούζουν" με διάφορα... κοσμητικά επίθετα. Δεν έλειψαν και μερικοί που έκαναν κίνηση να πλησιάσουν πιο κοντά τον διεθνή πορτιέρο και χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόντουσαν στον χώρο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :