Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΤΙΤΛΟ Ή ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ...ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΙΒΚΟΒΙΤΣ - ΤΟΜΙΤΣ!


Μετά την ανεπιτυχή παρουσία του Ολυμπιακού στο πρόσφατο φάιναλ-φορ και την μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται μπροστά σςε μονόδρομο. Ή που κατακτάει το πρωτάθλημα ή λογικά τελειώνει η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Οι Αγγελόπουλοι έκαναν τεράστιες επενδύσεις, έδωσαν μεγάλο χρονικό διάστημα στον Παναγιώτη Γιαννάκη να πετύχει όλα αυτά που επιθυμούν, αλλά αν δεν κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα η χρονιά θα είναι σκέτη αποτυχία.

Αν τα καταφέρει, είναι πού πιθανό ν'ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, αφού το νταμπλ στην Ελλάδα και η παρουσία στον τελικό της Ευρωλίγκα δε θα είναι δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα.

Τα σενάρια που έχουν ακουστεί είναι πολλά για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ονόματα όπως του Μεσίνα,του Μπλατ και πολλών άλλων έχουν ακουστεί αλλά όλα είναι σε επίπεδο φημών.

Οι πλέον ηχηρές φήμες όμως δεν έχουν να κάνουν με κανέναν από τους παραπάνω. Το πιο δυνατό σενάριο ακούει στο δίδυμο Ίβκοβιτς - Τόμιτς. Τεχνικός διευθυντής ο "Ντούντα" και προπονητής ο Μίλαν...

Όπως και να έχει,είναι πολύ νωρίς για όλα αυτά και αυτό που προέχει είναι η ομάδα να πάει ενωμένη στους τελικούς της Α1 χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες... Ειδικά απ'αυτούς που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο ΣΕΦ φέτος και βγαίνουν να δημιουργήσουν κλίμα στις...εκπομπές...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :