Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΤΟΛΟ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Ο Χεσούς Ντάτολο δεν ξεπέρασε τελικά τις ενοχλήσεις στον μηρό με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί σήμερα και να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πάοκ στην Τούμπα.

Αντίθετα ο Λεντέσμα θα είναι στην διάθεση του Μπάντοβιτς ,αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον αχίλλειο τένοντα και προπονήθηκε κανονικά.Έτσι, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των παικτών που θα ταξιδέψουν για την Θεσσαλονίκη.

Ο Ντιόγκο ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Ο Ζαϊρί συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Ο Ραούλ Μπράβο έκανε ατομικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.Ο Στολτίδης παρέμεινε στο σπίτι του λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :