Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΝΤΟΥΝΤΟΥ : ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ...


Στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «terra.com.br», μίλησεο Ντουντού Σεραρένσε και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα :

"Πλέον όλα είναι πιο ήρεμα. Πριν από δυο εβδομάδες τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Τα πάντα έκλεισαν. Όμως η ζωή στην Ελλάδα είναι όπως παλιά, δεν έχουν αλλάξει πολλά".

Για το πόσο θα επηρεάσει αυτό τον Ολυμπιακό,απάντησε: "Είχαμε μια συνάντηση με τους διοικούντες και μας ανακοίνωσαν πως η κυβέρνηση αύξησε τον φόρο στα συμβόλαια μας κατά 23%. Οι επενδύσεις έχουν σταματήσει. Όλα είναι στο μηδέν όσο αφορά την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, εάν δηλαδή θα πουλήσουν ή θα κρατήσουν παίκτες".

Για την αποτυχία του Ολυμπιακού να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ,σχολίασε: "Το να πάρεις το πρωτάθλημα σημαίνει ότι ο σύλλογος θα εξασφαλίσει πολλά χρήματα. Οι διοικούντες δεν μας ξεκαθάρισαν αν είναι άσχημη η κατάσταση ή αν θα υπάρξουν περικοπές. Ακόμα και αν πάμε στο Europa League, δεν θα έχουμε πετύχει πολλά".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :