Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Π.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ & Α.ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ : "ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ"


O Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησαν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την σειρά των αγώνων με το Μαρούσι και τόνισαν ότι θα χρειαστεί προσοχή προκειμένου να κερδίσει η ομάδα μία θέση στον τελικό της Α1 μπάσκετ.

Π.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Το Μαρούσι έδειξε με την πορεία του τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα που σε κάθε παιχνίδι ξέρει τι θέλει πάνω στο γήπεδο. Πάμε σε μια σειρά αγώνων που δεν θα έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και σίγουρα θέλουμε να έχουμε πολλαπλά οφέλη απ’ αυτά τα παιχνίδια και δεν εννοώ μόνο την πρόκριση στον τελικό. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα που έχει ισορροπία, έχει παιδιά με ενθουσιασμό και γι’ αυτούς αποτελεί μεγάλο κίνητρο να κερδίσουν την ομάδα που έχει κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας κι έφτασε ως τον τελικό της Ευρωλίγκα».

Α. ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ: «Το Μαρούσι έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και ξέρουμε ότι τα παιχνίδια μας σ’ αυτή τη φάση μόνο εύκολα δεν θα είναι. Το Φάιναλ Φορ ανήκει στην ιστορία, κερδίσαμε, χάσαμε αλλά κυρίως μάθαμε απ’ αυτά τα παιχνίδια και οφείλουμε να τα έχουμε όλα στο μυαλό μας. Η προσοχή μας θα πρέπει τώρα να είναι μόνο στο Μαρούσι γιατί διαφορετικά θα κινδυνέψουμε να μπούμε σε περιπέτειες. Στο πάθος, την απουσία άγχους και τον ενθουσιασμό που θα έχουν οι αντίπαλοι μας, θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε συγκέντρωση, σοβαρότητα και σωστή αξιολόγηση των δεδομένων του κάθε αγώνα».

* Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μετά τους Κώστα Παπανικολάου, Μίλος Τεόντοσιτς και Νίκο Μπουντούρη υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, και δεν έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με το Μαρούσι..
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :