Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Λ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ : ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ


Στην ιστοσελίδα "sportdog.gr" μίλησε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

ΑΝΑΛΥΤIΚΑ :

- Κύριε Θεοδωρακάκη, οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό «τρέχουν» τις τελευταίες ημέρες και πρωταγωνιστής είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Θεωρείτε ότι ενδεχόμενη ανάληψη της διοίκησης από εκείνον, θα ήταν η πλέον αξιόπιστη λύση για την ΠΑΕ;

Κατά την άποψή μου, το καλύτερο που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή για την ομάδα, είναι να μπουν στη διοίκηση όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Κάποιοι που αγαπούν τον Ολυμπιακό και παράλληλα είναι σε θέση να βάλουν χρήματα και να οδηγήσουν ψηλά την ομάδα. Αν αναλάβει μόνο ένας, όση διάθεση και να έχει, όσα χρήματα και αν βάλει, θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν και σίγουρα κάποια στιγμή θα κουραστεί.

- Τον κ. Μαρινάκη τον γνωρίζετε πολύ καλά έτσι δεν είναι;

Ναι, τον ξέρω πολύ καλά. Είναι Ολυμπιακός από τα… γεννοφάσκια του! Αγαπάει πολύ την ομάδα και αυτό είναι κάτι που το έχει αποδείξει σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν.

- Ποια είναι η γνώμη σας για το «σχέδιο Μαρινάκη», όπως αυτό έχει γίνει γνωστό από τα ρεπορτάζ;

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη από τη στιγμή που δεν είναι σε θέση να γνωρίζω το τι σκέφτεται να κάνει. Δεν ξέρω, άλλωστε, αν όλα αυτά που γράφονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αποτελούν, πράγματι, το σχέδιο του κ. Μαρινάκη. Το σωστό είναι να καθίσουν στο τραπέζι μαζί με τον Σωκράτη Κόκκαλη και να συζητήσουν. Να τα θέσουν όλα επί τάπητος και να μιλήσουν ελεύθερα ο ένας στον άλλον προκειμένου να φανεί αν υπάρχει περίπτωση προσέγγισης ώστε να επέλθει συμφωνία.

- Πιστεύετε ότι μπορεί να προκύψει κάποια ουσιαστική εξέλιξη από έναν τέτοιον διάλογο;

Γιατί όχι; Ο κ. Κόκκαλης έχει απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο για να μπει στη διοίκηση και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Από τη δική του πλευρά, ο κ. Μαρινάκης θέλει να κάνει κάτι τέτοιο και δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει τέτοιου είδους ενδιαφέρον. Το έχει κάνει και παλαιότερα. Πιστεύω πως αν γίνει συζήτηση, υπάρχουν πολλές ελπίδες να τα βρουν και να προχωρήσουν.

- Σας έκανα τη συγκεκριμένη ερώτηση επειδή το περιβάλλον του κ. Κόκκαλη διαρρέει ότι είναι δυσαρεστημένος από τις πρόσφατες δηλώσεις Μαρινάκη.

Τα όσα έχουν γραφτεί στις εφημερίδες ή έχουν ακουστεί δεν ξέρω κατά πόσο αντιπροσωπεύουν τις θέσεις και τη διάθεση του κ. Κόκκαλη. Οπότε δεν υπάρχει λόγος σχολιασμού.

- Ας υποθέσουμε ότι το διοικητικό τοπίο στον Ολυμπιακό αλλάζει και πως ο κ. Μαρινάκης αναλαμβάνει την ομάδα. Θα είστε περισσότερο αισιόδοξος για το μέλλον της;

Όποιος και αν αναλάβει τον Ολυμπιακό. και ο κ. Μαρινάκης ακόμη περισσότερο, είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει στην ομάδα και θα επιδιώξει να πετύχει το καλύτερο δυνατό για εκείνη. Στόχος του θα είναι να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή όμως αυτό δεν είναι κάτι εύκολο να συμβεί. Απαιτείται δουλειά, χρήμα, μεθοδικότητα προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

- Εκτιμάτε πως ο κ. Μαρινάκης μπορεί να τα καταφέρει, και οικονομικά, αν αναλάβει;

Ασφαλώς κα μπορεί. Έχει τα φόντα να φέρει τον Ολυμπιακό και πάλι στην πρώτη θέση. Το πιστεύω.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :