Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΘ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΟΥΡΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Το συμβόλαιο του Φάμπιο Αουρέλιο λήγει στο τέλος Ιουνίου και ο παίκτης για τον οποίο τα Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, μένει ελεύθερος από την Λίβερπουλ όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Ράφα Μπενίτεθ :

«Το συμβόλαιο του Φάμπιο λήγει και σύντομα θα αποχωρήσει από την ομάδα. Προσπαθήσαμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί του, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Φάμπιο είναι κορυφαίος επαγγελματίας, σπουδαίος παίκτης και πολύ καλός άνθρωπος. Εννοώ κάθε λέξη που λέω. Ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση που συνεργαστήκαμε και πραγματικά θα μας λείψει.

Ένα πρόβλημα που είχαμε με τον Φάμπιο ήταν ότι υπέστη πάρα πολλούς τραυματισμούς και αυτό είναι κρίμα, επειδή είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Χειρίζεται πολύ καλά την μπάλα και βοηθούσε την ομάδα. Όταν ήταν εκτός ο Φάμπιο, αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να χρησιμοποιώ περισσότερο τον Εμιλιάνο Ινσούα και αυτό δεν ήταν εύκολο για εκείνον. Μπορείς να πεις πολλά πράγματα για τους παίκτες. Ωστόσο, ο Φάμπιο είναι ένα καταπληκτικό άτομο και του εύχομαι τα καλύτερα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :