Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Λ.ΚΛΕΪΖΑ : Η ΑΜΥΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΤΛΟ


Ο Λίνας Κλέιζα μετά τη λήξη του παιχνιδιού με το Μαρούσι ,αναφέρθηκε στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό και στο τι πρέπει να κάνουν οι "ερυθρόλευκοι" για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος :

"Θα πρέπει να βρούμε λύσεις στα πικ εν ρολ του Παναθηναϊκού και να μην τους επιτρέψουμε να έχουν δεύτερες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ. Ο αντίπαλος δεν θα μας αφήσει να βάλουμε 90 πόντους, γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα. Η άμυνα είναι αυτή που κερδίζει τα πρωταθλήματα, επίσης θα πρέπει πιστά να ακολουθήσουμε το πλάνο μας.

Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτά τα παιχνίδια και ξέρω ότι θα είναι δύσκολα. Είναι γενικά μία τρέλα, δεν θα νιώθω και πολύ ασφαλής, αλλά τι να κάνουμε, είναι ο… greek way. Το καλό για μένα είναι ότι ξέρω πολύ λίγα ελληνικά και δεν διαβάζω εφημερίδες. Είναι καλό αυτό".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :