Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΜΕΛΛΟΝ..... ΑΒΕΒΑΙΟ,ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΟΚΚΑΛΗ!


Όσο πλησιάζει η ώρα για το Διοικητικό Συμβούλιο στον Ολυμπιακό (15:00), αρχίζουν και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό.

Η αγωνία του κόσμου έχει φτάσει στο κατακόρυφο και ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει τα νέα που θα βγουν από το σημερινό Δ.Σ.

H φημολογιά περί αποχώρησης του Σωκράτη κόκκαλη καλά κρατεί με αιτία την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί αλλά και τη στάση του κόσμου απέναντί του.

Αυτή η σκέψη υπάρχει στο μυαλό του Σωκράτη Κόκκαλη από χθες το βράδυ,μετά την ήττα στην τελευταία αγωνιστική των play offs από την ΑΕΚ, την οποία μάλιστα φέρεται να έχει εκμυστηρευθεί και σε στενούς του συνεργάτες σήμερα το πρωϊ!!!

Πάντως και να θέλει να φύγει τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού οι εκκρεμότητες είναι πάμπολλες και η απεμπλοκή του μόνο εύκολη δεν είναι,αφού υπάρχουν δάνεια, εγγυήσεις, προεδρία και ένα σωρό άλλα πράγματα!

Και εντάξει, φεύγει... Αφήνει ΠΟΥ τον Ολυμπιακό;

Όπως και να έχει το πράγμα, και επειδή από φήμες άλλο τίποτα, ας περιμένουμε λίγες ώρες ακόμη... Η σημερινή μέρα θα είναι μεγάλη όπως όλα δείχνουν...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :