Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

OΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΟ!


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ :

Την πρώτη τους ...γνωριμία με την πισίνα του κολυμβητηρίου της Σύρου έκαναν το μεσημέρι της Πέμπτης οι πολίστες της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον αυριανό(18:00, Ε.Τ.1) πρώτο ημιτελικό του φάιναλ 4 του κυπέλλου Ελλάδας στον οποίο θα αντιμετωπίσουν το Παλαιό Φάληρο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι αθλητές είναι στη διάθεση του προπονητή μας, Βαγγέλη Πάτερου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βαγγέλης Πάτερος: «Βρισκόμαστε στη Σύρο τέσσερις ομάδες για να διεκδικήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Δεν αισθανόμαστε φαβορί και δεν πρέπει να αισθανόμαστε έτσι. Το κύπελλο σε όλα τα αθλήματα είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Για να φτάσουμε στον στόχο μας χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση καθώς τα λάθη δεν συγχωρούνται. Στον ημιτελικό εκτός από τη νίκη θα έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό ώστε ανεξαρτήτως αντιπάλου να είμαστε έτοιμοι στον τελικό του Σαββάτου».

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: «Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν το τρόπαιο του κυπελλούχου Ελλάδας. Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι η σοβαρότητα και η προσήλωση σε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Στον τελικό θα αντιμετωπίσουμε είτε τον Πανιώνιο είτε τον Παναθηναϊκό. Δύο ομάδες δυνατές και με ιστορία. Είναι ικανές για το καλύτερο αλλά με η δική μας απόδοση θα καθορίσει την έκβαση της διοργάνωσης».

Αντώνης Βλοντάκης: «Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε στον τελικό του Σαββάτου. Εκεί είμαστε υποχρεωμένοι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, να εμφανιστούμε σοβαροί. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα και πρέπει να επιβεβαιώσουμε μέσα στην πισίνα ότι είμαστε το φαβορί».


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 21/5, ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

18.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

19.30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 22/5

17.30 ΤΕΛΙΚΟΣ

Διαιτητές έχουν οριστεί, από την ΚΕΔ, οι Μπουδραμής, Μοίραλης, Κωνσταντινίδης, Σπανούδης και παρατηρητές οι Τσαντάς, Τσαρουχάς.
Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΤ1.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :