Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ,ΠΑΝΤΟΣ,ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΙ - 22.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ!


Oι μεταγραφικές κινήσεις στο λιμάνι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα, αφού τα κενά με αυτά που αποφασίστηκαν χθες στην ΠΑΕ,είναι πάρα πολλά.

Μέσα στην εβδομάδα θα περάσουν από την ΠΑΕ οι Στολτίδης,Πάντος,Λούα Λούα και Ντομί για να ενημερωθούν ότι...φεύγουν, ενώ οι υποθέσεις Κόβατς και Πάρντο είναι ακόμη ανοικτές, και θα είναι μέχρι να καταλήξει οριστικά η υπόθεση Νικοπολίδη.

Ο Λεονάρντο οδεύει για την Παλμέιρας, ο Λεντέσμα ενημερώθηκε να βρει ομάδα, επομένως ο Ολυμπιακός πρέπει να τρέξει τα μεταγραφικά θέματα αφού μην ξεχνάμε ότι στις 21/6 (χωρίς άλλη αναβολή αυτή τη φορά), αρχίζει η προετοιμασία.

Από την ΠΑΕ δηλώνουν αισιόδοξοι ότι μέχρι τότε θα έχουν γίνει οι περισσότερες μεταγραφές, και ίσως μείνουν για αργότερα 1-2 κινήσεις.

* Όπως είπαμε και χθες, τα διαρκείας θα βγουν σε κυκλοφορία 28/6, και φέτος θα είναι περισσότερα από πέρυσι! Περίπου 22.000 διαρκείας θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου, μάλιστα με μειωμένες τιμές (από 10% έως 20%). Ο αριθμός των διαρκείας που θα τυπωθούν πάντως, για κάποιους είναι "σημάδι" μεταγραφικών κινήσεων...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :