Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

K. MIΡΑΛΑΣ : "ΚΑΛΥΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ"!


O Kέβιν Μιραλάς είναι μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, αφού είναι μόλις 23 ετών ,διεθνής με την ομάδα του Βελγίου.

Ο παίκτης μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία σαν κεντρικό,αλλά και σαν δεξί χαφ , θέσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός πονάει.

Η υπόθεση από ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις θεωρείται τελειωμένη, αφού η μεν Σεντ Ετιέν τον παραχωρεί δανεικό για να γλιτώσει το συμβόλαιό του, αφού αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, ο δε ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, αρκεί όπως λέει ο ίδιος, να του καλύψει το συμβόλαιό του ο Ολυμπιακός, το οποίο ανέρχεται σε 900.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκει παράλογες τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και ο διεθνής Βέλγος να έρθει στον Πειραιά.

Επειδή κάποιοι ήδη αναρωτήθηκαν αν με αυτή την εξέλιξη πρέπει να ξεχάσουμε τον Ιμπαγκάσα, αυτό που έλεγαν στην ΠΑΕ, είναι ότι "όλοι οι καλοί χωράνε,άλλωστε υπάρχουν αρκετά κενά στα χαφ"...

Aυτόν που θα πρέπει να ξεχάσουμε, αν όλα κυλήσουν ομαλά με τον Μιραλάς, είναι ο Ασκάν Ντεζάγκα... Δείγμα ότι στο λιμάνι θεωρούν περισσότερο...αντι-Γκαλέτι τον Μιραλάς...

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το ύψος της οψιόν που θέλει να βάλει η Σεντ Ετιέν, και που ανέρχεται στα 3 εκ ευρώ. Ο Ολυμπιακός , αντιπρότεινε το ποσό των 2 εκ ευρώ, και ως συνήθως η χρυσή τομή αναμένεται να βρεθεί...στη μέση.

Για το ύψος της οψιόν πάντως, δε χαλάει η μετακίνηση του παίκτη...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :