Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

"5-6 ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ"


Οι πληροφορίες που βγαίνουν από τον Πειραιά αναφέρουν ότι για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στόχος είναι οι 2 παίκτες σε κάθε θέση, και το πλάνο θα κινηθεί σύμφωνα με τις εισηγήσεις του νέου προπονητή. Τονίζουν πάντως ότι δεν κοιτάνε μόνο ελεύθερους, αφού με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη, κάποιες ομάδες θέλουν να ξεφορτωθούν κάποια συμβόλαια και θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες. Η ομάδα θα κινηθεί για την ολοκήρωση 5-6 καλών μεταγραφών αλλά και κάποιων νεαρών προκειμένου να δώσουν στο νέο προπονητή όλα τα εφόδια για να μπορέσει να δουλέψει σωστά.

Αυτό που τονίζουν πάντως είναι ότι θα κινηθούν σε ρεαλιστικά πλαίσια και αναφέρουν με νόημα ότι ήδη έχουν εντοπίσει κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :