Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Τ.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ : ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;


Ο κεντρικός αμυντικός του Πανσερραϊκού Τάσος Παπάζογλου μίλησε στο "Sport24.gr" για το όνειρο να αγωνιστεί στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Από χθες σας έχουμε ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός τον προορίζει για αντικαταστάτη του Ζεβλάκοφ που μετακομισε στην Τουρκία και είναι μία ανάσα από την απόκτησή του όσο και αν λέει ο ίδιος ότι δεν έχει δεχτεί κρούση ακόμη http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/06/blog-post_1204.html ...

"Δεν γνωρίζω τίποτα. Σήμερα από τις εφημερίδες το είδα για δεύτερη φορά, γιατί είχε ακουστεί και παλιότερα. Δεν έχω καμία επαφή.

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να επιστρέψουμε την ομάδα στην Α' Εθνική. Από κει και πέρα αν γίνει κάτι τέτοιο, καλοδεχούμενο. Ποιός δεν θα το ήθελε; Απλά το μυαλό μου είναι στην ομάδα γιατί έχουμε 3 αγώνες και είναι σημαντικό να γυρίσουμε στην Superleague", είπε αρχικά και συμπλήρωσε σχετικά με το αν θα ήθελε να κάνει το άλμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό: "Ποιός δεν θα ήθελε κάτι καλύτερο; Απλά την δεδομένη χρονική στιγμή το μυαλό μου είναι στην ομάδα.

Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Εφόσον ανέβει η ομάδα και πάνε όλα καλά, μακάρι να έρθει κάτι καλό. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ποιός δεν θα ήθελε να παίξει σ' έναν τέτοιο σύλλογο;"
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :