Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο "ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ" ΙΜΠΑΓΑΣΑ...ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ!


Ο έμπειρος Αργεντίνος χαφ έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά σε΄ολα με τον Ολυμπιακό και απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μαγιόρκα.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να τον έχει στο περίμενε και μάλλον δεν κάνει...καλά, αφού ο παίκτης δέχεται έντονο πρέσινγκ από την Τουρκική Μπεσίκτας,ενώ και κάποιες Ισπανικές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Από την πρώτη στιγμή που άκουσε για την προοπτική του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα θετικός αφού γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό από την συνεχή παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ :

"Eίναι μία ομάδα που με καλύπτει ο Ολυμπιακός. Την προτιμώ από τις άλλες προτάσεις που έχω μέχρι στιγμής" , λέει ο 33χρονος άσος, που είναι φυσικό να μην μπορεί να περιμένει για πάντα τον Ολυμπιακό. Γι'αυτό καλά θα κάνουν -εφόσον τον θέλουν στο λιμάνι- να βιαστούν και να τελειώσουν και τυπικά το θέμα...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :