Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ! Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΙΝΕΝ;


Στο λιμάνι, είμαστε εδώ και πολλά χρόνια των άκρων...Εκεί που πριν από μερικές ώρες η θέση του προπονητή της ομάδας ήταν αποφασισμένο να παραχωρηθεί στον Αλέκο Αλεξανδρή ή στην καλύτερη περίπτωση, αν ερχόταν κάποιος ξένος προπονητής θα ήταν βοηθός του, τώρα τα δεδομένα ήρθαν...τούμπα!

όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Αλεξανδρής θα συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει στην ομάδα των νέων και βοηθός προπονητή θ'αναλάβει (εφόσον δε συνεχίσει για ένα χρόνο ακόμα) ο Αντώνης Νικοπολίδης!

Αν και του προτάθηκε και η θέση του γενικού αρχηγού, ο Νικοπολίδης προτιμά ένα πιο...άμεσα ποδοσφαιρικό πόστο, αφού τον ενδιαφέρει η προοπτική της προπονητικής καριέρας στο μέλλον. Παράλληλα, με την τοποθέτηση του Νικοπολίδη σε αυτή τη θέση, θα υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους παίκτες και την διοίκηση και σκοπός του θα είναι να μην αφήνει να δημιουργούνται στο εσωτερικό της ομάδας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :