Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο ΓΚΟΥΛΙΝΕΛΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Ιταλός κόουτς Φλάβιο Γκουλινέλι, που έφτασε τον Ηρακλή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2008-2009!

Εδώ και κάποιες μέρες ο Ολυμπιακός είχε επαφές με τον Ιταλό προπονητή, και αφού έξυπνα χρησιμοποίησε τα ονόματα των άλλων υποψηφίων, όπως του Στορκ, Μπλέιν και Μπεμπέτο, άσκησε πίεση στον Γκουλινέλι να δώσει μία οριστική απάντηση, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν θετική.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Γκουλινέλι θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού μόλις λύσει το συμβόλαιο που έχει με την Τουρκική Χάλκμπανκ, αφού ειδικός όρος προβλέπει κάτι τέτοιο. Ο ίδιος ο Γκουλινέλι ποτέ δε μπόρεσε να συνηθίσει τον τρόπο ζωής στην Άγκυρα...

Την ώρα που οι...άλλοι βαράνε διάλυση στο τμήμα του βόλλεϋ, ο Θρύλος δείχνει να δυναμώνει ακόμη περισσότερο για τη νέα χρονιά!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :