Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

NEA ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΦΕΝΕΡ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ - ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!


Ο Ιβάν Μίλκοβιτς από το Βελιγράδι που βρίσκεται, έδειξε θετικός στην οικονομική πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά θέτει κάποιους επιπλέον όρους...Με τη συνδρομή του Βαγγέλη Μαρινάκη, που είχε υποσχεθεί ότι αν Σέρβος διαγώνιος είναι λογικός θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, έκανε την υπόσχεσή του πραγματικότητα και ικανοποιεί οικονομικά τον Ιβάν που όμως ζητάει την απομάκρυνση κάποιων ανθρώπων από το ΤΑΑ, οι οποίοι κατά τον Σέρβο αστέρα δημιούργησαν προβλήματα την περασμένη σεζόν.

Το συγκεκριμένο ζήτημα θα το συζητήσει ο Μίλκοβιτς με τον Γιάννη Συγγελίδη εφόσον ο δρόμος για την παραμονή του στο λιμάνι έχει ανοίξει για τα καλά, παρά τις προσπάθειες της Φενέρμπαχτσε που επανήλθε χθες με νέα προσφορά στον Μίλκοβιτς ύψους 500.000 ευρώ για ένα χρόνο, αφού δε θέλει να χάσει το παιχνίδι των εντυπώσεων στην Τουρκία, μετά τη συμφωνία της Αρκάς με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :