Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ…ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ


...Και ο γάμος όπως λένε τα ΜΜΕ πρόκειται να γίνει! Κάθε γάμος φέρνει χαρά, ευτυχία, όνειρα … αλλά και συγκίνηση.

Και αυτός ο γάμος φέρνει μεγάλη συγκίνηση σε όλους εμάς τους ΓΑΥΡΟΥΣ γιατί μέχρι τώρα και μέχρι αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας είναι ένας πραγματικά μεγάλος ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ!

Φέρνει συγκίνηση γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας αλλάζει χέρια και το τιμόνι του μεγαλύτερου ΤΑΝΚΕΡ της χώρας το αναλαμβάνει ένας άλλος πρόεδρος ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!
Δύσκολο για μας που τόσα χρόνια ζήσαμε μεγάλες στιγμές πάντα παρέα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΚΚΑΛΗΣ! Δύσκολο να συνηθίσουμε στο τιμόνι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ κάποιον άλλον!
Δεν είναι εύκολο να φανταστούμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ χωρίς τον ΚΟΚΚΑΛΗ! Είναι πολλά τα χρόνια!
Πολύ φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα από όλους εμάς τους ΓΑΥΡΟΥΣ!
Ένα ευχόμαστε όλοι μας!
Να γίνει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!Να μπορέσει να αποδείξει ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ότι επάξια θα αναλάβει τις τύχες του μεγαλύτερου και ιστορικότερου συλλόγου της χώρας, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας!
Οι συγκρίσεις θα είναι αναπόφευκτες γιατί ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ήταν και είναι ένας ογκόλιθος για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και έτσι θα παραμείνει στις καρδιές όλων μας!

… ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ….. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ….
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :