Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

KINHΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως όλα δείχνουν, έχει βαλθεί να μας στέλνει κάθε τρεις και λίγο στο αεροδρόμιο ,όπως τουλάχιστον φανερώνουν οι κινήσεις του. Ο 41χρονος εφοπλιστής φαίνεται ότι έχει ήδη ψάξει να μάθει λεπτομέρειες για την υπόθεση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς και του προσυμφώνου που έχει υπογράψει με την Λίβερπουλ!

Ο Σέρβος διεθνής άσος ενημέρωσε ότι θέλει 2,5 εκ ευρώ ετησίως για να έρθει στον Ολυμπιακό, χρήματα που ακόμα και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις προθέσεις που έχει φαντάζουν αρκετά... Καλό θα είναι πάντως να μην αποκλείσουμε τίποτα, αφού είναι δεδομένο ότι ο γνωστός εφοπλιστής θέλει να ζεστάνει τον κόσμο όσο περισσότερο μπορεί...Από μόνο του τον ενδιαφέρον για τον Γιοβάνοβιτς, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της υπόθεσης,λέει ότι ξέρει να πιάνει τον "σφυγμό" του κόσμου...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :