Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Β.ΠΑΤΕΡΟΣ : ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ


Mετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης με 9-6 στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ , ο Βαγγέλης Πάτερος δήλωσε :

«Τους τελευταίους δύο μήνες, έχουμε δώσει μόλις πέντε ματς και η ομάδα ψάχνει να βρει την ταυτότητά της. Η Βουλιαγμένη ήταν πιο έτοιμη, ίσως επειδή είχε παίξει με τον Παναθηναϊκό. Χάσαμε πολλά γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα. Έγινε λίγο αγχωτικό το παιχνίδι, αλλά είχαμε ρυθμό. Μπορούσαμε επίσης να έχουμε δεχτεί λιγότερα τέρματα. Μετράει η νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν το πρώτο βήμα και τη Δευτέρα ελπίζω να κάνουμε το δεύτερο. Μετά θα επικεντρωθούμε στον τελικό».

Eιδική αναφορά στον τερματοφύλακα της ομάδας μας,Νίκο Δεληγιάννη ,έκανε ο Βαγγέλης Πάτερος μετά την εξαιρετική του εμφάνιση :

«Ο Δεληγιάννης είναι σε καλή κατάσταση και ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακας στον κόσμο. Ο Νίκος για εμάς είναι εγγύηση. Έχουμε κι άλλον τερματοφύλακα, που αξίζει πολύ. Με τους παίκτες που έχουμε, αυτό παίζουμε. Παίξαμε καλά στην άμυνα, πιεστικά, κουράσαμε τη Βουλιαγμένη και τα καταφέραμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :