Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

"ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;"


Με τη χθεσινή του ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ζήτησε η σειρά των τελικών να συνεχιστεί με ξένους διαιτητές μετά το επιστημονικό χειρουργείο που πέρασαν την ομάδα μας οι Έλληνες διαιτητές στον τρίτο τελικό.

Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, μίλησε στην ιστοσελίδα "gazzetta.gr" για το ενδεχόμενο, το οποίο ουσιαστικά και απέκλεισε :

«Δεν έχουμε συζητήσει ως Ομοσπονδία το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού. Θα το κάνουμε από βδομάδα. Αλλά είναι σίγουρο πως δε συμφωνούμε με το αίτημά τους να έρθουν ξένοι διαιτητές να σφυρίξουν τους τελικούς. Οι Έλληνες διαιτητές βρίσκονται στην κορυφή της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας "πυραμίδας" τα τελευταία 20 χρόνια. Πώς είναι δυνατόν να ζητάει μια ομάδα να έρθουν ξένοι και γιατί εμείς να τους φέρουμε;»

* Μα ούτε κουβέντα να μην κάνετε...Άλλωστε, όλα πάνε καλά στο Ελληνικό μπάσκετ και οι διαιτητές είναι άψογοι....εδώ και χρόνια...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :