Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΣΑΚ!


Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος του ΠΣΑΚ, με την οποία σχολιάζει τα όσαν συνέβησαν στον τέταρτο τελικό πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό , χωρίς όμως να αναφέρει, ονομαστικά τουλάχιστον, το επεισόδιο ανάμεσα σε Διαμαντίδη και Τεόντοσιτς στο ΟΑΚΑ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

"Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ώρες μετά τον 4ο και τελευταίο τελικό της Α1, όμως πολλοί ειδήμονες πρόλαβαν με δηλώσεις και ανακοινώσεις να κάνουν οξύτατη κριτική στους πάντες, αποκηρύσσοντας τις δικές τους ευθύνες και μεταθέτοντας τις παραδίπλα. Ο Σύνδεσμος μας πιστεύει, πως τούτες οι ώρες θα έπρεπε να ήταν ώρες περισυλλογής και αυτοκριτικής για όλους εμάς που ζούμε από αυτό το άθλημα, και για αυτό το άθλημα.

Εμείς οι αθλητές, οφείλουμε να παραδεχτούμε, πρώτα απ' όλα στους εαυτούς μας, πως μέσα στον γενικότερο παραλογισμό χάσαμε λίγο το δρόμο μας. Οφείλουμε απέναντι στους συμπαίκτες μας, στους προπονητές μας, στους εργοδότες μας και στον κόσμο που μας παρακολουθεί να κάνουμε τη μέγιστη προσπάθεια εντός αγωνιστικού χώρου. Ο φανατισμός όμως δεν χωράει στην νοοτροπία μας. Φανατισμός και αθλητισμός είναι έννοιες αντίθετες όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να τις ταυτίσουν.

Επιπλέον, η συναδελφικότητα εξακολουθεί να είναι ιερή και δεν μπορεί να την ξεπεράσει σε σημασία, κανένας τίτλος και καμιά διάκριση. Πράξεις βίας μεταξύ συναδέλφων καταδικάζονται όπως ακριβώς καταδικάζεται ο οπαδός που πετάει απερίσκεπτα κάποιο αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Τόσες φορές στο παρελθόν προστατεύσαμε ο ένας τον άλλον όταν οι συνθήκες για συναδέλφους ήταν εχθρικές. Στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως ξεχαστήκαμε.

Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας κύριοι...

Πρωτίστως δηλώνουμε υπέρ στο να δεκαπλασιαστούν οι ποινές προς τις ομάδες και τους παίκτες. Οι άλλοι τι θα κάνουν;

Αυτοί που βάζουν τους εγκληματίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτοί που τους συντηρούν οργανώνοντας εκδρομές και δίνοντας δωρεάν εισιτήρια.

Αυτοί που διοργανώνουν το πρωτάθλημα έτσι ώστε μόνο αυτοί οι αλήτες να μπορούν να το παρακολουθήσουν.

Οι αρχές που δεν παίρνουν κανένα απολύτως μέτρο και η πολιτεία που απλώς παρακολουθεί χωρίς να θέλει να αντιδράσει αλλά και πολλοί άλλοι είμαστε υπεύθυνοι που το φετινό πρωτάθλημα δεν τελείωσε ποτέ.

Εμείς σαν ΠΣΑΚ καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς σε ένα τραπέζι ώστε επιτέλους να δώσουμε ριζικές λύσεις σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα. Από την μεριά μας το θέτουμε σαν κύριο θέμα στην Γενική Συνέλευση μας.

Καταθέτουμε ξανά την πρόταση για την καταπολέμηση της βίας και είμαστε διατεθειμένοι να την προσαρμόσουμε ώστε να γίνει όσο το δυνατόν αυστηρότερη.

Ο Σύνδεσμος μας δεν έχει καμία διάθεση για συμψηφισμούς και απαλοιφές. Γνωρίζουμε πως έχουμε μερίδιο ευθύνης και είμαστε πρόθυμοι να το αναλάβουμε.

Καλούμε τον ΓΓΑ να λάβει την πρωτοβουλία μιας συνάντησης όλων των φορέων του αθλήματός όπου θα θέσουμε τις βάσεις για την αντιμετώπιση της βίας. Η παρουσία των ιδιοκτητών των μεγάλων ομάδων σε αυτή τη συνάντηση κρίνεται απολύτως απαραίτητη".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :