Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΝΤΙΟΓΚΟ ΚΑΙ ΖΑΪΡΙ; - ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ


Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα πρέπει να είναι αύριο ο Ντιόγκο και ο Ζαϊρί όπως έχουν ενημερωθεί από την ΠΑΕ, αφού αύριο στις 19:00 είναι προγραμματισμένο να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Αμέσως μετά θα μπουν σε ρυθμό προπονήσεων ώστε να είναι έτοιμοι ενόψει της νέας χρονιάς.

Απομένει να δούμε κατά πόσο θα αποδειχθούν συνεπείς στο θέμα της άφιξής τους, αφού όπως θυμάστε, ο Ντιόγκο είχε φύγει με άδεια από τη σημαία και δεν είχε παρεβρεθεί στην τελευταία συνάντηση στο Ρέντη. Από την ΠΑΕ υποστήριξαν τότε πως το πειθαρχικό του παράπτωμα θα τιμωρηθεί.

* Επιτελείο της ΟΥΕΦΑ βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", για να επιθεωρήσει το γήπεδο ενόψει των αγώνων του Europa League. Οι άνθρωποι της διοργανώτριας εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις και ενημέρωσαν τους ερυθρολεύκους πως το φαληρικό γήπεδο είναι καθ'όλα έτοιμο να υποδεχθεί τους αγώνες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :