Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ...ΣΗΜΑΙΑ ΕΦΥΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ!


Άδεια από τη...σημαία πήρε ο Ντιόγκο αν και χθες το πρωί ήταν προγραμματισμένη η τελευταία συνάντηση της ομάδας.

Tην ώρα που οι συμπαίκτες του ήταν στο Ρέντη εκείνος βρισκόταν ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό αρχικά τη Μαδρίτη και στη συνέχεια την πατρίδα του…

Πάντως, ο Ντιόγκο και ο Ζαϊρί θα επιστρέψουν στο Ρέντη μία εβδομάδα νωρίτερα απ’ τους υπολοίπους, δηλαδή στις 5 Ιουνίου, για να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μετά από τις χθεσινές εξελίξεις στον «αέρα» βρίσκονται οι ανανεώσεις, καθώς είναι αρκετά τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, ενώ με τα τωρινά δεδομένα στην πρώτη της ομάδας (14/6) όπως και χθες αναφέραμε θα βρίσκεται ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του, με τα εξής λόγια:

«Σας εύχομαι να έχετε καλές διακοπές. Να ξεκουραστείτε στις διακοπές σας και να επιστρέψετε δυνατοί, όσοι από εσάς συνεχίσουν στην ομάδα. Δεν νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη, επειδή κάποιος από εσάς μπορεί να πιστεύει ότι τον αδίκησα. Δεν έκανα τίποτα επίτηδες. Αυτό που αποφάσιζα το πίστευα ό,τι επιλογές κι αν έκανα και πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία και τη ζωή σας. Ξέρω ότι όσοι μπήκαν και έπαιξαν, έδωσαν το 100% σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας. Να κοιτάξετε τα προγράμματα που σας δώσαμε για την περίοδο των διακοπών γιατί η διοίκηση θα είναι πολύ αυστηρή σε αυτό τον τομέα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :