Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Σ.ΠΕΝ : ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "sport.gr" παραχώρησε ο Σκούνι Πεν και χαρακτήρισε τη χρονιά που μόλις τελείωσε απαγοητευτική.

ANAΛΥΤΙΚΑ :

-Σκούνι τι πήγε στραβά; Γιατί ο Ολυμπιακός για ακόμα μία φορά δεν στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας;
"Παλέψαμε σκληρά. τα δώσαμε όλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας πλήγωσε η απώλεια του πρωταθλήματος, παίξαμε σκληρά, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας. O Παναθηναϊκός από την μεριά του έπαιξε πολύ καλά, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν ούτε τους διαιτητές ούτε κανέναν άλλο. Ωστόσο πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν το αποτέλεσμα στο τρίτο τελικό ήταν υπέρ μας".

-Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε αυτό το πρωτάθλημα;
"Το άξιζε η όχι, είναι ο πρωταθλητής και όχι ο Ολυμπιακός. Αυτό ξέρω εγώ. Δουλέψαμε σκληρά, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, θα έπρεπε να το είχαμε κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

-Στον τέταρτο τελικό, τα όσα άσχημα συνέβησαν στις εξέδρες επηρέασαν αρνητικά την ομάδα;
"Σίγουρα έπαιξαν το ρόλο τους, όμως δεν θέλω να κατηγορήσω τον κόσμο. Εμείς ήμασταν στο παρκέ, εμείς δεν τα καταφέραμε. Επομένως εμάς βαραίνει η ευθύνη".

-Αν παίζατε το ένα λεπτό που είχε μείνει πριν την λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 69-76 υπέρ του Παναθηναϊκού, πιστεύεις πως θα μπορούσατε να πετύχετε την ανατροπή;
"Φυσικά! Εχουμε δει περιπτώσεις όπου σε ένα λεπτό ομάδες έχουν γυρίσει από διαφορές μεγαλύτερες από αυτή που είχε ο αντίπαλος μας. Μας πλήγωσε ότι δεν πάιξαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αλλα έτσι αποφασίστηκε και έπρεπε να το δεχτούμε. Σίγουρα πάντως πολλά θα μπορούσαν να συμβούν σε ένα λεπτό. Ομως δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στο "αν". Το γεγονός είναι ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα".

-Πως θα περιέγραφες με λίγα λόγια τη φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό;
"Θα μπορούσα να την περιγράψω με μία μόνο λέξη... Απογοήτευση!Δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ούτε και την Ευρωλίγκα. Εντάξει, πήραμε το Κύπελλο Ελλάδας, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να χαρακτηρίσει τη χρονιά επιτυχημένη. Ημασταν μία ομάδα γεμάτη ταλέντο, είχαμε πολλές φιλοδοξίες και απαιτήσεις και αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο. Ημασταν ένα ποιοτικό σύνολο, αλλά...".

-Πολλοί απέδωσαν την απώλεια των δύο τίτλων στον προπονητή σας, τον Παναγιώτη Γιαννάκη...
"Δεν είναι δίκαιο να ασκείται αυτή η κριτική στον προπονητή μας. Είχαμε πολλούς καλούς παίκτες, προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο κάτω-κάτω ο Γιαννάκης δεν είναι αυτός που παίζει. Εμείς παίζουμε και έχουμε μεγαλύτερες ευθύνες. Ο κόουτς έκανε πολύ καλή δουλειά, δυστυχώς όμως αυτή δεν ανταμείφθηκε με τρεις τίτλους, αλλά με έναν μόνο..."

-Για το μέλλον σου, τι σκέφτεσαι;
"Δεν γνωρίζω ακόμα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω, αλλά δεν ξέρω που. Με τον Ολυμπιακό πάντως δεν έχω συμβόλαιο".

-Θα ήθελες να μείνεις όμως;
"Εννοείται! Θα ήταν τέλειο να μείνω στην ομάδα, όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα..."


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :